FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN MŰKÖDIK.


Várjuk megkeresését
e-mailben.


Köszönjük szíves megértését!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
Partnereink

Átemelő berendezések


Sorrend:

 SANIPUMP OPTIMUM SH-2, szennyvízátemelő / szennyvíz átemelő, őrlőlapátos átemelő szivattyú / háztartási vízátemelő / szürke vízre, 2 alsó + 1 kondenzátum rákötéssel

OPTIMUM SH-2

 

Figyelem!

Erre a termékre WC-t rákötni tilos!

A SANIPUMP Optimum SH-2 egy csatlakozásra kész, automata üzemelésű, kompakt, kisátemelő berendezés. Lehetővé teszi az egyszerű, gyors és költséghatékony komfortfokozat növelést olyan helyiségekben, ahol a szennyvíz elvezetéshez szűk keresztmetszetű cső áll rendelkezésre, vagy a szennyvíz közüzemi csatornába jutása nem oldható meg természetes lejtéssel.

Az Optimum SH-2 1 változatban kapható az alábbi csatlakozásokkal:

Oldalsó rákötési pontok, integrált visszacsapó szelepekkel

(DN40): zuhanytálca vagy fürdőkád átemeléséhez kézmosó vagy mosdókagyló szennyvizének átemelésére

Az Optimum SH-2 modellek képesek a csurgó, csepegő vizek átemelésére. Ráköthető az átemelőre nyílt rendszerű csaptelepek, bojler biztonsági szelepek, kondenzációs kazánok, klíma kondenzátumok stb.

A készülék rendelkezik 1 kondenzátum bekötési ponttal is!

 

A Optimum SH-2 darálós WC olyan vizes helyiség kialakítását teszi lehetővé, amelyből a fekáliát és darabos elemeket nem tartalmazó szenny(ezett)víz gravitációs lejtéssel nem vezethető be a csatornába vagy nem áll rendelkezésre megfelelő méretű lefolyócső a természetes elfolyáshoz. A Optimum SH-2 nem alkalmazható olyan helyeken, ahol a keletkező szennyezett víz mértéke meghaladja a 15 l/min-t. Tipikus alkalmazási területek:

- Csatorna csatlakozási szint alatti helyiségek: pince, alagsor, szuterén

- Régi építésű épületek komfort nélküli kislakásai – szűk keresztmetszetű csövekkel

- Műemlékvédelmi épületek felújítása, komfortosítása

- Tetőtér, garázs, tároló helyiségek, melléképületek beépítése

- Utólagos átépítések, belsőépítészeti szabadságok

- bevásárló központok, irodák és középületek felújítása, átépítés

 Szennyezett víz átemelő, 2 alsó + 1 kondenzátum rákötés


2+1 év garancia

2 oldalsó rákötési csonk belső visszacsapó szeleppel pl: mosógép, bidé, zuhany

1 kondenzátum bekötési pont

tartozék 1 db külső vágható méretű visszacsapó szelep, bilincsek, záródugók, gumi idomok

oldalsó rákötési csonk magassága: 30 mm

 

2+1 év garancia
2 oldalsó rákötési csonk belső visszacsapó szeleppel pl: mosógép, bidé, zuhany
1 kondenzátum bekötési pont
tartozék 1 db külső vágható méretű visszacsapó szelep, bilincsek, záródugók, gumi idomok
oldalsó rákötési csonk magassága: 30 mm
kényszerkapcsolású talpérintkezős automatikus indítás
kondenzátum érzékelés
víztere: integrált visszacsapó szelepekkel, túlfolyás védelemmel, aktív szénszűrővel
motor: integrált a víztéren belül
emelőmagasság: Hmax: 5 m
vízszintes továbbítás: max 50 m
térfogatáram Q max: 100l / min
motor teljesítmény P1 250W / 2A
tápfeszültség: 1x 230V / 50 Hz
hozzáfolyás: oldalsó:DN40, kondenzátum rákötés
nyomócsonk: DN23/28/32
közeghőmérséklet: +1 °C …+40°C
bekapcsolási szint: 6,5 cm
kikapcsolási szint: 3 cm
kiváltó modellje tud lenni a Sololift+ D-2 Sololift2 D2-es modelleknek

 

 


Raktárkészlet:  6 db
105 500 Ft
-16%
 WILO HiSewlift 3-15 szivattyú wc mögé építhető, darálós szennyvíz / szennyezettvíz átemelő szivattyú, a KH utódtípusa, 4191675

WILO HiSewlift 3-15 szivattyú wc mögé építhető, darálós szennyvíz / szennyezettvíz átemelő szivattyú, a KH utódtípusa, 4191675

 

Leírás/szerkezet
Automatikus üzemű kis átemelő telep vágóművel, beépített visszacsapószeleppel, aktív szénszűrővel, rugalmas nyomócsonkkal, valamint csatlakoztatási lehetőségek WC-hez, valamint - modelltől függően - két vagy három kiegészítő vízelvezető berendezéshez. A légtelenítés vagy beépített aktívszén szűrő segítségével valósítható meg szagtalanul a felállítási helyiségben.
Kivitel
Kis szennyvíz-átemelő telep vágószerkezettel
Alkalmazás
Fekáliát tartalmazó szennyvíz (DIN EN 12050-1 szerint) szállítása, amely nem vezethető be természetes esés révén a szennyvízcsatornába.
Sajátosságok/alkalmazási előnyök
HiSewlift 3-I35 különösen keskeny kivitelben (kisebb mint 149 mm szélesség) szerelőfal mögé történő egyszerű telepítéshez
Zajtalan üzem, és beépített aktívszén-szűrő a tökéletes felhasználói kényelem érdekében
Megbízható teljesítmény és csekély villamos energia fogyasztás a hatékony szennyvízelvezetés érdekébenEgyszerű telepítés rugalmas csatlakozási lehetőségekkel
Csatlakoztatásra kész
 


Raktárkészlet:  1 db
173 843 Ft
Akció: 145 490 Ft
Kezdete: 2024.03.28
-16%
 Grundfos SOLOLIFT2 WC-1 Kompakt háztartási szennyvízátemelő / átemelős szivattyú, tartályos darálós wc kisátemelő berendezés, WC mögé szerelhető kivitel, 97775314
Grundfos SOLOLIFT2 WC-1 Kompakt Szennyvízátemelő Szivattyú 97775314

Technikai:
Max. emelőmagasság: 8.5 m
Minősítés az adattáblán: CE,TR,LGA,VDEEMV,VDE
Jelleggörbe tűrése: ISO9906:2012 3B
Jelleggörbe tűrése: ISO9906:2012 3B

Szerkezeti anyagok:
Tartály: PLASTIC

Telepítés:
Szivattyú szívócsonk: 32/36/40, DN 100
Szivattyú nyomócsonkja: 22/25/28/32/36/40
Vezetők száma: 3X0,75MM2

Folyadék:
Maximális közeghőmérséklet: 50°C

Elektromos adatok:
Bevitt teljesítmény - P1: 620 W
Hálóza... 


Raktárkészlet:  5 db
174 000 Ft
Akció: 145 900 Ft
Kezdete: 2024.04.16
 WILO HiDrainlift 3-35 kis szennyvíz / szennyezettvíz átemelő telep padló feletti telepítésre, előtisztított szennyvízre, keskeny, kompakt, a TMP utódtípusa, 4191679

WILO HiDrainlift 3-35 kis szennyvíz / szennyezettvíz átemelő telep padló feletti telepítésre, előtisztított szennyvízre, keskeny, kompakt, a TMP utódtípusa, 4191679

 

Csatlakoztatásra kész, alacsony zajszintű, automatikus üzemű, az EN 12050-2 szerinti szennyezett-víz átemelő telep padló feletti telepítéshez, az összes szükséges kapcsoló- és vezérlőberendezéssel. 

A rendszer alkotóelemei:

Megbízható merülőmotoros szivattyú

Beépített visszafolyás-gátló

Aktívszén-szűrő

Túlfolyás-biztosítás

Rugalmas csatlakozócsonkok

Akár három csatlakozási lehetőség mosdókagyló, fürdőkád, zuhany, bidé, mosógép, mosogatógép vagy mosogatómedence vízelvezetéséhez.

Az építéskor be kell tartani a helyi szabványokat és irányelveket (pl. Németországban a DIN 1986 szabványt).

A hálózatfüggő riasztás opcióként kapható.

 

 


Raktárkészlet:  1 db
149 650 Ft
 SANIPUMP BASIC+ WC+2, darálós WC, szennyvízátemelő / szennyvíz átemelő, őrlőlapátos átemelő szivattyú / háztartási vízátemelő, MOSÓGÉPHEZ IS, FORRÓ VÍZHEZ 60 FOKIG használható!

SANIPUMP BASIC+ WC+2

 

Általános ismertető

A SANIPUMP Basic+ WC+2 darálós WC egy csatlakozásra kész, automata üzemelésű, kompakt, kisátemelő berendezés.

Lehetővé teszi az egyszerű, gyors és költséghatékony komfortfokozat növelést olyan helyiségekben, ahol a szennyvíz elvezetéshez szűk keresztmetszetű cső áll rendelkezésre, vagy a szennyvíz közüzemi csatornába jutása nem oldható meg természetes lejtéssel.Sanipump Basic+ WC+2 – darálós WC és háztartási átemelő akár magas hőmérsékletű szennyvízhez.

A Sanipump Basic+ WC+2 modell a Sanipump Basic WC+2-es készülék egy továbbfejlesztett verziója.

Nem teljesen új a modell így nincsenek gyermekbetegségei sem!

Az elmúlt évben átterveztük a Sanipump Basic WC+2 motoregység házát ami már nem műanyag házzal, hanem fém házzal készül és növeltük a daráló lapátok számát valamint felületét, de itt nem állt meg a fejlesztés.

A készülék működési elve, kialakítása és rákötési pontjai nem változtak, de rengeted praktikus átalakítást végeztünk a könnyebb karbantartás és a könnyebb beépítés szempontjait figyelembe véve!

A főbb változtatás, a kapcsolását nem csak a légkapcsoló végzi, hanem egy közbeiktatott elektronika segíti a motor indítását, így levéve az induktív terhelés a nyomáskapcsolóról, továbbá alacsonyabb lett a készülék ki és bekapcsolási szintje! Az oldalsó bekötése integrált visszacsapó szeleppel készül, excenteres wc bekötése és az oldalára helyezték a direkt indítót! Nincs benne külön gumiakna, a motor mégis szárazon van, így akár magasabb hőmérsékletű szennyvizet is rá lehet kötni. Zárt rendszerű és aktív szénszűrővel ellátott víztér!

A készülék 1 db szabvány hátsó kifolyású WC csésze csatlakozására alkalmazható! A WC csésze lehet monoblokkos vagy fali alsó és felső tartályos is! Ami újdonság, a vécé rákötési csonk excenteres, így sok esetben nagyon könnyen beépíthető a valamikori Sanisplit gépek helyére, mivel jobbra balra a WC mögött el lehet tolni a középpontját! Továbbá rendelkezik 1 db felső rákötési lehetőséggel kézmosó, mosdó, piszoár és bizonyos feltételek mellett akár mosogató, mosógép, mosogatógép rákötéséhez valamint 1 db oldalsó bekötési ponttal már integrált visszacsapó szeleppel! pl zuhany vagy bidé rákötéséhez. Félipari felhasználásra is ajánljuk. Tartozéka 1 db külső visszacsapó szelep az elnyomási ághoz és záródugók.

A Sanipump Basic+ WC+2 darálós WC egy csatlakozásra kész, automataüzemelésű, kompakt, kisátemelő berendezés. Lehetővé teszi az egyszerű, gyors és költséghatékony komfortfokozat növelést olyan helyiségekben, ahol a szennyvíz elvezetéshez szűk keresztmetszetű cső áll rendelkezésre vagy a szennyvíz közüzemi csatornába jutása nem oldható meg természetes lejtéssel.

A Sanipump Basic+ WC+2 széria 1 változatban kapható:

Sanipump Basic+ WC+2 csatlakoztatható: egyetlen WC kagyló ürítéséhez , felső rákötés: kézmosó, mosdókagyló szennyvizének átemelésére oldalsó bekötés: zuhanytálca vagy fürdőkád és egy mosdókagyló vagy kézmosó szennyvizének átemelésére szolgál!A Basic+ WC+2 készülék egyetlen szériában kapható, a legmagasabb opcionális fogyasztószámmal az alábbi bekötésekkel:

DN 90 : egyetlen WC kagyló ürítéséhez excenteres vécébekötő gumival, az esetleges poziciónálásokhoz DN 40 felső bekötés: kézmosó vagy mosdókagyló szennyvizének átemelésére

DN 40 oldalsó bekötés integrált visszacsapó szeleppel: zuhanytálca vagy bidé szennyvízének átemelésére

A Basic+ WC+2 modell nem képes a csurgó, csepegő viz átemelésére.

Nem köthető az átemelőre nyílt rendszerű csaptelepek, bojler biztonsági szelepek, kondenzációs kazánok stb.

Vészszint érzékeléssel és riasztó rendszerrel is ellátva, dugulás esetére, hangjelzéssel (sípolás).

 

Alkalmazási területek

 

A Sanipump darálós WC olyan vizes helyiség kialakítását teszi lehetővé, amelyből a szenny(ezett)víz gravitációs lejtéssel nem vezethető be a csatornába, vagy nem áll rendelkezésre megfelelő méretű lefolyócső a természetes elfolyáshoz.

Tipikus alkalmazási területek:

- Csatorna csatlakozási szint alatti helyiségek: pince, alagsor, szuterén

- Régi építésű épületek komfort nélküli kislakásai – szűk keresztmetszetű csövekkel

- Műemlékvédelmi épületek felújítása, komfortosítása

- Tetőtér, garázs, tároló helyiségek, melléképületek beépítése

- Utólagos átépítések, belsőépítészeti szabadságok

- Bevásárló központok, irodák és középületek felújítása, átépítése

- Idősek és mozgásukban korlátozottak számára, akár a beteg ágya mellé kialakítható WC

- kész WC nélküli fürdőszobák utólagos komfortosítása

 

 
107 950 Ft
 SANIPUMP OPTIMUM2 WC+3, félipari átemelő / alacsony kapcsolás / kondenzátum érzékelés / darálós WC, szennyvízátemelő / szennyvíz átemelő, őrlőlapátos átemelő szivattyú / háztartási vízátemelő

SANIPUMP OPTIMUM WC+3

 

Szerelési és üzemeltési utasítás letöltéséhez KLIKK IDE!!!

 

Általános ismertető

A SANIPUMP Optimum WC+3 darálós WC egy csatlakozásra kész, automataüzemelésű, kompakt, kisátemelő berendezés. Lehetővé teszi az egyszerű, gyors és költséghatékony komfortfokozat növelést olyan helyiségekben, ahol a szennyvíz elvezetéshez szűk keresztmetszetű cső áll rendelkezésre vagy a szennyvíz közüzemi csatornába jutása nem oldható meg természetes lejtéssel.

Az Optimum WC+3 széria 1 változatban kapható az alábbi csatlakozásokkal: WC rákötés: egyetlen WC kagyló ürítéséhez Felső rákötési pont: kézmosó vagy mosdókagyló szennyvizének átemelésére Oldalsó rákötési pontok, integrált visszacsapó szelepekkel: zuhanytálca vagy fürdőkád átemeléséhez A Optimum WC+3 modellek képesek a csurgó, csepegő vizek átemelésére. Ráköthető az átemelőre nyílt rendszerű csaptelepek, bojler t biztonsági szelepek, kondenzációs kazánok, klíma kondenzátumok stb.

 

Alkalmazási területek

A Sanipump darálós WC olyan vizes helyiség kialakítását teszi lehetővé, amelyből a szenny(ezett)víz gravitációs lejtéssel nem vezethető be a csatornába, vagy nem áll rendelkezésre megfelelő méretű lefolyócső a természetes elfolyáshoz.

Tipikus alkalmazási területek:

- Csatorna csatlakozási szint alatti helyiségek: pince, alagsor, szuterén

- Régi építésű épületek komfort nélküli kislakásai – szűk keresztmetszetű csövekkel

- Műemlékvédelmi épületek felújítása, komfortosítása

- Tetőtér, garázs, tároló helyiségek, melléképületek beépítése

- Utólagos átépítések, belsőépítészeti szabadságok

- Bevásárló központok, irodák és középületek felújítása, átépítése

- Idősek és mozgásukban korlátozottak számára, akár a beteg ágya mellé kialakítható WC

- kész WC nélküli fürdőszobák utólagos komfortosítása

 

 
108 790 Ft
 GRUNDFOS SOLOLIFT2 D2 kompakt háztartási szennyvízátemelő szivattyú, beépíthető szerelőfalba és padlóba is telepíthető kivitel, max. 119 l/perc, mosdó, zuhanykabin alá is, stb., 97775318

Sololift2 D-2

A Sololift2 D-2 egy kisméretű kompakt szennyvízátemelő berendezés, csatornaszint alatti helységekben keletkező szennyezett vizek szállítására. A Sololift2 D-2 alkalmas zuhanykabin alá történő beépítésre. A berendezés csak a zuhanyzó, mosdó szennyezett vizének szállítására alkalmas. Amennyiben a közeg egyéb szilárd darabokat tartalmaz, az a berendezés meghibásodását és a garancia elvesztését okozhatja.

A Sololift2 D-2 tipikus felhasználási területei:
- csatornaszint alatt beépített zuhanykabinok és mosdók szennyezett vizének átemelése
- zuhanykabinok és mosdók szennyvizének átemelése felújítás vagy átépítés után, ha a beépítés helye megváltozik, és a szennyvíz gravitációsan nem vezethető el.

Komplett átemelő berendezés

Tartozékai:
- kábel csatlakozóval
- vízszintes, vagy függőleges nyomócső csatlakozás Ø22-36mm méretben
- beépített visszacsapó szelep
- beépített hővédelem, úszókapcsoló, vezérlés
- flexibilis csatlakoztatási lehetőség a hozzáfolyási oldalon Ø36 vagy 40-es méretben
- dugulás-mentesítő funkció, vízleeresztési lehetőség karbantartáshoz
- légtelenítő szelep túlfolyás elleni védelemmel

 

 
159 750 Ft
 SANIPUMP Prestige 55 kerámia wc-vel egybeépített darálós WC, szennyvízátemelő / átemelő, lecsapódásmentes ülőkével, PRESTIGE 55

Prestige 55

A kerámiával egybeépített darálós WC kis mérete miatt nagyon praktikus!

Integrált motorral és vízadagolóval készült prémium kategóriás olasz darálós WC.

 

 • kézi indítás pneumatikus nyomógombbal
 • kis és nagy dolog funkcióval
 • 1 nyomás kis dolog
 • 2 nyomás nagy dolog
 • lecsapódás mentes WC ülőke
 • vécé tartály nélküli telepítés
 • légbeszívó szelep
 • integrált visszacsapó
 • motor: nem integrált, szárazon helyezkedik el a víztéren kívül
 • emelőmagasság: Hmax: 9 m
 • vízszintes továbbítás: max 90 m
 • térfogatáram Q max: 300 l / min
 • motor teljesítmény P1 600W / 3A
 • tápfeszültség: 1x 230V / 50 Hz
 • nyomócsonk: DN40
 • víz csatlakozás: 1/2”
 • közeghőmérséklet: +1 °C …+50°C
 • vízfogyasztás kis dolognál: 1,2 l
 • vízfogyasztás nagy dolognál: 2,2 l
 • ENERGIATAKARÉKOS

 

Alkalmazási területek

A Prestige darálós WC olyan vizes helyiség kialakítását teszi lehetővé, amelyből a szenny(ezett)víz gravitációs lejtéssel nem vezethető be a csatornába, vagy nem áll rendelkezésre megfelelő méretű lefolyócső a természetes elfolyáshoz.

Tipikus alkalmazási területek:

- Csatorna csatlakozási szint alatti helyiségek: pince, alagsor, szuterén

- Régi építésű épületek komfort nélküli kis lakásai - szűk keresztmetszetű csövekkel

- Műemlékvédelmi épületek felújítása, komfortosítása

- Tetőtér, garázs, tároló helyiségek, melléképületek beépítése

- Utólagos átépítések, belsőépítészeti szabadságok

- Bevásárló központok, irodák és középületek felújítása, átépítése

- Idősek és mozgásukban korlátozottak számára, akár a beteg ágya mellé kialakítható WC

- Kész WC nélküli fürdőszobák utólagos komfortosítása


A kerámiával egybeépített darálós WC készülékek egyszerű és gyors telepítés mellett nagyon esztétikus és letisztult látképet nyújtanak. Megfelelő kiállások esetén a berendezés kerámiája akár a falig tolható és eltakarja a mögötte lévő gépészeti csatlakozásokat. Az őrlőlapátos daráló motor és a hozzá tartozó vezérlés is az erre a célra kifejlesztett speciális vécécsésze belsejébe van elrejtve.

A készülék akár egy mosógép önmagának adagolja az öblítéshez szükséges vizet, csak rá kell kötni egy sarokszelepre, öblítőtartályra nincs szükség és nem is köthető össze vele. A motor egy rezgéscsillapítóval ellátott konzol 2 csavarral és egy bilinccsel rögzül a kerámiába, tehát könnyen kiszerelhető/javítható! A lehúzása egy kerámiára szerelt indítógombbal történik, aminek megnyomása után a készülék automatikusan betölti az öblítő vizet, a motor beindításakor leszívó hatással továbbítja a benne lévő szennyvizet majd rövid átöblítés után újra tölti a bűzzáró vízszintet.

Ezen modellek rendkívül víztakarékosak öblítésenként ~3 liter vizet használnak. A berendezések elnyomása mindig hátsó, a mögötte lévő fal felé irányítottak. Az integrált modellek nem rendelkeznek további szennyvízfogadó csatlakozásokkal.

 

 
186 500 Ft
-2%
 SANIPUMP MAXIMUM WC+3, KÖZÖSSÉGI HASZNÁLATRA IS AJÁNLOTT darálós WC, szennyvízátemelő / szennyvíz átemelő, őrlőlapátos átemelő szivattyú / háztartási vízátemelő / H800W

SANIPUMP MAXIMUM WC+3

 

Általános ismertető

A SANIPUMP Maximum WC+3 darálós WC egy csatlakozásra kész, automata üzemelésű, kompakt, kisátemelő berendezés.

Lehetővé teszi az egyszerű, gyors és költséghatékony komfortfokozat növelést olyan helyiségekben, ahol a szennyvíz elvezetéshez szűk keresztmetszetű cső áll rendelkezésre, vagy a szennyvíz közüzemi csatornába jutása nem oldható meg természetes lejtéssel.

A Maximum WC+3 készülék egyetlen szériában kapható, a legmagasabb opcionális fogyasztószámmal az alábbi bekötésekkel:

DN 90 : egyetlen WC kagyló ürítéséhez excenteres vécébekötő gumival, az esetleges poziciónálásokhoz DN 40 felső bekötés: kézmosó vagy mosdókagyló szennyvizének átemelésére

DN 40 oldalsó bekötés integrált visszacsapó szeleppel: zuhanytálca vagy bidé szennyvízének átemelésére

A Maximum WC+3 modell nem képes a csurgó, csepegő viz átemelésére.

Nem köthető az átemelőre nyílt rendszerű csaptelepek, bojler biztonsági szelepek, kondenzációs kazánok stb.

A berendezés elnyomási ága változtatható, szabadon választható, hogy a felső vagy az oldalsó síkján csatlakozzon a visszacsapó szelep.

Vészszint érzékeléssel és riasztó jelzéssel is el van látva (sípolás)

A motor a készülék megbontása nélkül kiemelhető a víztérből, egyszerűen és gyorsan javítható!

 

KÖZÖSSÉGI HASZNÁLATRA IS AJÁNLOTT!

 

Rendkívül hatékony a piacon egyedülálló hatékonyságú vágó és darálóművel, 800 W-os motorral!!!

 

Alkalmazási területek

A Sanipump darálós WC olyan vizes helyiség kialakítását teszi lehetővé, amelyből a szenny(ezett)víz gravitációs lejtéssel nem vezethető be a csatornába, vagy nem áll rendelkezésre megfelelő méretű lefolyócső a természetes elfolyáshoz.

Tipikus alkalmazási területek:

- Csatorna csatlakozási szint alatti helyiségek: pince, alagsor, szuterén

- Régi építésű épületek komfort nélküli kislakásai – szűk keresztmetszetű csövekkel

- Műemlékvédelmi épületek felújítása, komfortosítása

- Tetőtér, garázs, tároló helyiségek, melléképületek beépítése

- Utólagos átépítések, belsőépítészeti szabadságok

- Bevásárló központok, irodák és középületek felújítása, átépítése

- Idősek és mozgásukban korlátozottak számára, akár a beteg ágya mellé kialakítható WC

- kész WC nélküli fürdőszobák utólagos komfortosítása

 
199 990 Ft
Akció: 195 400 Ft
Kezdete: 2024.02.11
 TECMA Prestige 45 kompakt, kis méretű kerámia wc-vel egybeépített darálós WC, szennyvízátemelő / átemelő, fém zsanéros magas minőségű WC ülőkével

Kerámiával egybeépített darálós WC kis mérete miatt nagyon praktikus!
Integrált motorral és vízadagolóval készült prémium kategóriás olasz darálós WC.

3 év garancia

kézi indítás elektromos nyomógombbal

fém zsanéros magas minőségű WC ülőke

légbeszívó szelep

integrált visszacsapóA kerámiával egybeépített darálós WC készülékek egyszerű és gyors telepítés mellett nagyon esztétikus és letisztult látképet nyújtanak. Megfelelő kiállások esetén a berendezés kerámiája akár a falig tolható és eltakarja a mögötte lévő gépészeti csatlakozásokat. Az őrlőlapátos daráló motor és a hozzá tartozó vezérlés is az erre a célra kifejlesztett speciális vécécsésze belsejébe van elrejtve.

A készülék akár egy mosógép önmagának adagolja az öblítéshez szükséges vizet, csak rá kell kötni egy sarokszelepre, öblítőtartályra nincs szükség és nem is köthető össze vele. A motor egy rezgéscsillapítóval ellátott konzol 2 csavarral és egy bilinccsel rögzül a kerámiába, tehát könnyen kiszerelhető/javítható! A lehúzása egy kerámiára szerelt indítógombbal történik, aminek megnyomása után a készülék automatikusan betölti az öblítő vizet, a motor beindításakor leszívó hatással továbbítja a benne lévő szennyvizet majd rövid átöblítés után újra tölti a bűzzáró vízszintet.

Ezen modellek rendkívül víztakarékosak öblítésenként ~3 liter vizet használnak. A berendezések elnyomása mindig hátsó, a mögötte lévő fal felé irányítottak. Az integrált modellek nem rendelkeznek további szennyvízfogadó csatlakozásokkal.

 

 
203 500 Ft
 TECMA Prestige 50 kompakt, kis méretű kerámia wc-vel egybeépített darálós WC, szennyvízátemelő / átemelő, fém zsanéros magas minőségű WC ülőkével

Kerámiával egybeépített darálós WC kis mérete miatt nagyon praktikus!


Integrált motorral és vízadagolóval készült prémium kategóriás olasz darálós WC.

3 év garancia

kézi indítás elektromos nyomógombbal

fém zsanéros magas minőségű WC ülőke

légbeszívó szelep

integrált visszacsapó


A kerámiával egybeépített darálós WC készülékek egyszerű és gyors telepítés mellett nagyon esztétikus és letisztult látképet nyújtanak. Megfelelő kiállások esetén a berendezés kerámiája akár a falig tolható és eltakarja a mögötte lévő gépészeti csatlakozásokat. Az őrlőlapátos daráló motor és a hozzá tartozó vezérlés is az erre a célra kifejlesztett speciális vécécsésze belsejébe van elrejtve.

A készülék akár egy mosógép önmagának adagolja az öblítéshez szükséges vizet, csak rá kell kötni egy sarokszelepre, öblítőtartályra nincs szükség és nem is köthető össze vele. A motor egy rezgéscsillapítóval ellátott konzol 2 csavarral és egy bilinccsel rögzül a kerámiába, tehát könnyen kiszerelhető/javítható! A lehúzása egy kerámiára szerelt indítógombbal történik, aminek megnyomása után a készülék automatikusan betölti az öblítő vizet, a motor beindításakor leszívó hatással továbbítja a benne lévő szennyvizet majd rövid átöblítés után újra tölti a bűzzáró vízszintet.

Ezen modellek rendkívül víztakarékosak öblítésenként ~3 liter vizet használnak. A berendezések elnyomása mindig hátsó, a mögötte lévő fal felé irányítottak. Az integrált modellek nem rendelkeznek további szennyvízfogadó csatlakozásokkal.

 

 
227 500 Ft
 SANIPUMP BASIC WC+2, darálós WC, szennyvízátemelő / szennyvíz átemelő, őrlőlapátos átemelő szivattyú / háztartási vízátemelő

SANIPUMP BASIC+2 WC

 

A SANIPUMP Basic darálós WC egy csatlakozásra kész, automata üzemelésű, kompakt, kisátemelő berendezés.

Lehetővé teszi az egyszerű, gyors és költséghatékony komfortfokozat növelést olyan helyiségekben, ahol a szennyvíz elvezetéshez szűk keresztmetszetű cső áll rendelkezésre, vagy a szennyvíz közüzemi csatornába jutása nem oldható meg természetes lejtéssel.

Basic WC+2: egy WC kagyló és zuhanytálca vagy bidé és egy mosdókagyló vagy kézmosó szennyvizének átemelésére szolgál!

A Basic modellek nem képesek a csurgó, csepegő vizek átemelésére.

Nem köthető az átemelőre nyílt rendszerű csaptelepek, bojler biztonsági szelepek, kondenzációs kazánok stb.

Alkalmazási területek

A Sanipump darálós WC olyan vizes helyiség kialakítását teszi lehetővé, amelyből a szenny(ezett)víz gravitációs lejtéssel nem vezethető be a csatornába, vagy nem áll rendelkezésre megfelelő méretű lefolyócső a természetes elfolyáshoz.

Tipikus alkalmazási területek:

- Csatorna csatlakozási szint alatti helyiségek: pince, alagsor, szuterén

- Régi építésű épületek komfort nélküli kislakásai – szűk keresztmetszetű csövekkel

- Műemlékvédelmi épületek felújítása, komfortosítása

- Tetőtér, garázs, tároló helyiségek, melléképületek beépítése

- Utólagos átépítések, belsőépítészeti szabadságok

- Bevásárló központok, irodák és középületek felújítása, átépítése

- Idősek és mozgásukban korlátozottak számára, akár a beteg ágya mellé kialakítható WC

- kész WC nélküli fürdőszobák utólagos komfortosítása

 
78 950 Ft
Nincs raktáron

Sorrend:

Webáruház készítés