FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN MŰKÖDIK, DE MINDENKÉPP MÉG A NAP FOLYAMÁN VISSZAHÍVJUK.


Várjuk megkeresését
e-mailben.


Köszönjük szíves megértését!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
Partnereink
Termék részletek


SANIPUMP BASIC+ WC+2, darálós WC, szennyvízátemelő / szennyvíz átemelő, őrlőlapátos átemelő szivattyú / háztartási vízátemelő, MOSÓGÉPHEZ IS, FORRÓ VÍZHEZ 60 FOKIG használható!

SANIPUMP BASIC+ WC+2, darálós WC, szennyvízátemelő / szennyvíz átemelő, őrlőlapátos átemelő szivattyú / háztartási vízátemelő, MOSÓGÉPHEZ IS, FORRÓ VÍZHEZ 60 FOKIG használható!
107 950 Ft

SANIPUMP BASIC+ WC+2

 

Általános ismertető

A SANIPUMP Basic+ WC+2 darálós WC egy csatlakozásra kész, automata üzemelésű, kompakt, kisátemelő berendezés.

Lehetővé teszi az egyszerű, gyors és költséghatékony komfortfokozat növelést olyan helyiségekben, ahol a szennyvíz elvezetéshez szűk keresztmetszetű cső áll rendelkezésre, vagy a szennyvíz közüzemi csatornába jutása nem oldható meg természetes lejtéssel.Sanipump Basic+ WC+2 – darálós WC és háztartási átemelő akár magas hőmérsékletű szennyvízhez.

A Sanipump Basic+ WC+2 modell a Sanipump Basic WC+2-es készülék egy továbbfejlesztett verziója.

Nem teljesen új a modell így nincsenek gyermekbetegségei sem!

Az elmúlt évben átterveztük a Sanipump Basic WC+2 motoregység házát ami már nem műanyag házzal, hanem fém házzal készül és növeltük a daráló lapátok számát valamint felületét, de itt nem állt meg a fejlesztés.

A készülék működési elve, kialakítása és rákötési pontjai nem változtak, de rengeted praktikus átalakítást végeztünk a könnyebb karbantartás és a könnyebb beépítés szempontjait figyelembe véve!

A főbb változtatás, a kapcsolását nem csak a légkapcsoló végzi, hanem egy közbeiktatott elektronika segíti a motor indítását, így levéve az induktív terhelés a nyomáskapcsolóról, továbbá alacsonyabb lett a készülék ki és bekapcsolási szintje! Az oldalsó bekötése integrált visszacsapó szeleppel készül, excenteres wc bekötése és az oldalára helyezték a direkt indítót! Nincs benne külön gumiakna, a motor mégis szárazon van, így akár magasabb hőmérsékletű szennyvizet is rá lehet kötni. Zárt rendszerű és aktív szénszűrővel ellátott víztér!

A készülék 1 db szabvány hátsó kifolyású WC csésze csatlakozására alkalmazható! A WC csésze lehet monoblokkos vagy fali alsó és felső tartályos is! Ami újdonság, a vécé rákötési csonk excenteres, így sok esetben nagyon könnyen beépíthető a valamikori Sanisplit gépek helyére, mivel jobbra balra a WC mögött el lehet tolni a középpontját! Továbbá rendelkezik 1 db felső rákötési lehetőséggel kézmosó, mosdó, piszoár és bizonyos feltételek mellett akár mosogató, mosógép, mosogatógép rákötéséhez valamint 1 db oldalsó bekötési ponttal már integrált visszacsapó szeleppel! pl zuhany vagy bidé rákötéséhez. Félipari felhasználásra is ajánljuk. Tartozéka 1 db külső visszacsapó szelep az elnyomási ághoz és záródugók.

A Sanipump Basic+ WC+2 darálós WC egy csatlakozásra kész, automataüzemelésű, kompakt, kisátemelő berendezés. Lehetővé teszi az egyszerű, gyors és költséghatékony komfortfokozat növelést olyan helyiségekben, ahol a szennyvíz elvezetéshez szűk keresztmetszetű cső áll rendelkezésre vagy a szennyvíz közüzemi csatornába jutása nem oldható meg természetes lejtéssel.

A Sanipump Basic+ WC+2 széria 1 változatban kapható:

Sanipump Basic+ WC+2 csatlakoztatható: egyetlen WC kagyló ürítéséhez , felső rákötés: kézmosó, mosdókagyló szennyvizének átemelésére oldalsó bekötés: zuhanytálca vagy fürdőkád és egy mosdókagyló vagy kézmosó szennyvizének átemelésére szolgál!A Basic+ WC+2 készülék egyetlen szériában kapható, a legmagasabb opcionális fogyasztószámmal az alábbi bekötésekkel:

DN 90 : egyetlen WC kagyló ürítéséhez excenteres vécébekötő gumival, az esetleges poziciónálásokhoz DN 40 felső bekötés: kézmosó vagy mosdókagyló szennyvizének átemelésére

DN 40 oldalsó bekötés integrált visszacsapó szeleppel: zuhanytálca vagy bidé szennyvízének átemelésére

A Basic+ WC+2 modell nem képes a csurgó, csepegő viz átemelésére.

Nem köthető az átemelőre nyílt rendszerű csaptelepek, bojler biztonsági szelepek, kondenzációs kazánok stb.

Vészszint érzékeléssel és riasztó rendszerrel is ellátva, dugulás esetére, hangjelzéssel (sípolás).

 

Alkalmazási területek

 

A Sanipump darálós WC olyan vizes helyiség kialakítását teszi lehetővé, amelyből a szenny(ezett)víz gravitációs lejtéssel nem vezethető be a csatornába, vagy nem áll rendelkezésre megfelelő méretű lefolyócső a természetes elfolyáshoz.

Tipikus alkalmazási területek:

- Csatorna csatlakozási szint alatti helyiségek: pince, alagsor, szuterén

- Régi építésű épületek komfort nélküli kislakásai – szűk keresztmetszetű csövekkel

- Műemlékvédelmi épületek felújítása, komfortosítása

- Tetőtér, garázs, tároló helyiségek, melléképületek beépítése

- Utólagos átépítések, belsőépítészeti szabadságok

- Bevásárló központok, irodák és középületek felújítása, átépítése

- Idősek és mozgásukban korlátozottak számára, akár a beteg ágya mellé kialakítható WC

- kész WC nélküli fürdőszobák utólagos komfortosítása

 

 • Szivattyúzható folyadékok és közegek:

  A SANIPUMP Basic darálós WC kiválóan alkalmas 100% cellulóz alapanyagú WC papírt is tartalmazó fekáliás barna szennyvíz ledarálására, és elszivattyúzására a csatorna hálózatba, valamint a kézmosóból, zuhanytálcából és egyéb rákötési lehetőségekből érkező szürke szennyezett vizek elszivattyúzására. ( Basic WC+1 és Basic WC+2 modell esetén)

  A készülék nem képes ledarálni és elszivattyúzni, ezért tilos a WC kagylóba dobni az alábbi alkotó anyagokat: Nem 100 % cellulóz alapanyagú WC papír, kéztörlő papír, papír zsebkendő, konyhai törlő, kartonpapír, WC papír guriga, intim betét, tisztasági betét, tampon, intim törlőkendő, nedves törlőkendő, popsi törlő, nedves WC papír, fém tárgy, szilárd tárgy, csontok, ételmaradékok, haj és egyéb szőrzet, építőanyag, kondom, cigaretta csikk, pelenka, fültisztító, smink kellékek, vatta, elpusztult házi kedvencek, minden nemű szilárd tárgy és műszálas anyag.

  Nem üríthető az átemelőbe a felmosó víz, mert tartalmazhat darabos alkotó elemeket!

   

  1 rákötés hátsó kiömlésű talpas WC-hez (monoblokkoshoz is)

  1 felső rákötési csonk pl: kézmosó, mosdó, piszoár rákötéséhez

  1 oldalsó rákötési csonk belső visszacsapó szeleppel pl: bidé, zuhany fogadásához (A zuhanyt meg kell emelni)

  oldalsó rákötési csonk magassága: 84 mm

  tartozék: 1 db külső visszacsapó szelep, bilincsek, záródugók

  elektro-pneumatikus automatikus indítás

  vészszint érzékelés, riasztó jelzés!

  kézi vészindítási lehetőség

  víztere: zárt tartály, túlfolyás elleni védelemmel, aktív szénszűrővel

  motor: fém házas, nem integrált, szárazon helyezkedik el a víztéren kívül

  emelőmagasság: Hmax: 9 m

  vízszintes továbbítás: max 90 m

  térfogatáram Qmax: 300 l / min

  motor teljesítmény P1 600W / 3A

  tápfeszültség: 1x 230V / 50 Hz

  hozzáfolyás : felső és oldalsó: DN40, WC: DN90

  nyomócsonk: DN40

  közeghőmérséklet: +1°C …+60°C

  kiváltó modellje tud lenni a Saniplast3, Sanivelox3, Vortoplast3 modelleknek

  bekapcsolási szint: 14 cm

  kikapcsolási szint: 8 cm

   

   

   

   

  Zaj szempontjából a rendszer működése alig hangosabb mint egy hűtő amiben épp bekapcsolt a kompresszor.

  Az aprító motor csak időszakosan kapcsol be, akkor amikor a szintérzékelő úgy érzi kellő mennyiségű darálandó anyag került a tartályba. Ebből kifolyólag nem dolgozik állandóan, csak időszakosan és rövid ideig ad halkan búgó hangot.

   

   

 • Gyártó
  SANIPUMP
  Cikkszám
  SANI-BASIC-WC-2
Webáruház készítés