FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN MŰKÖDIK.


Várjuk megkeresését
e-mailben.


Köszönjük szíves megértését!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
Partnereink
Termék részletek


AIR-TONIC G60-SZ-T Termosztát szabályzású légbevezető K-125 ráccsal, szűrős

-32%
Raktárkészlet: 3 db
AIR-TONIC G60-SZ-T Termosztát szabályzású légbevezető K-125 ráccsal, szűrős
 • AIR-TONIC G60-SZ-T Termosztát szabályzású légbevezető K-125 ráccsal, szűrős
 • AIR-TONIC G60-SZ-T Termosztát szabályzású légbevezető K-125 ráccsal, szűrős
 • AIR-TONIC G60-SZ-T Termosztát szabályzású légbevezető K-125 ráccsal, szűrős
 • AIR-TONIC G60-SZ-T Termosztát szabályzású légbevezető K-125 ráccsal, szűrős
 • AIR-TONIC G60-SZ-T Termosztát szabályzású légbevezető K-125 ráccsal, szűrős
14 443 Ft
Akció: 9 750 Ft
Kezdete: 2023.12.12  
Szűrős változatok:

AT-G60-Sz:
Szűrős légbevezető. Mint AT-G60, csak a szűrőt be kell ragasztani a szürke hangcsillapító betétre. A csomagolás során a jobb formatartás végett a szűrőbetétből nem távolítjuk el a kistancolt közepét, ezt a beragasztás után kell megtenni. Szűrőelhelyezés folyamata: 1. a szűrő körgyűrűről eltávolítjuk az öntapadós részt takaró fóliát. 2. középpontosan felragasztjuk a hangcsillapító betétre. 3. eltávolítjuk a szűrő közepét, melyen rajtahagytuk a fóliát.

Szűrő behelyezése:
Az AT-G60-Sz/Sz-TE beépítéséhez a csomag teljes tartalmát fel kell használni. A szűrőbetét közepét ki kell venni felhasználás előtt, az csak a szűrőt védi a deformációtól, az nem terméktartozék. A szűrőt ezután a fedlap hangcsillapító lemezéhez kell ragasztani az azon lévő öntapadó felülettel. A felragasztást körkörösen végezze a fehér gyűrű mentén. Ezek után a fedlapot felpattinthatja rögzítő lapra.

AT-G60-Sz-TE:
Szűrős termoelem előkészítéses légbevezető. Mint AT-G60, csak a szűrőt be kell ragasztani a szürke hangcsillapító betétre. A csomagolás során a jobb formatartás végett a szűrőbetétből nem távolítjuk el a kistancolt közepét, ezt a beragasztás után kell megtenni. Szűrőelhelyezés folyamata: 1. a szűrő körgyűrűről eltávolítjuk az öntapadós részt takaró fóliát. 2. középpontosan felragasztjuk a hangcsillapító betétre. 3. eltávolítjuk a szűrő közepét, melyen rajtahagytuk a fóliát. Az AT-G60-Sz-TE jelleggörbéje megegyezik az AT-G60-Sz jelű légbevezetőével.

AT-G60-T:
Termosztát szabályozott légbevezető. A légbevezetőbe épített termosztát a jelleggörbének megfelelően változtatja az átömlő keresztmetszetét, és ezzel az ellenállását. A szabályozó tárcsa soha nem zár el teljesen, ezért megfelelő körülmények esetén ez a termék is használható égési levegő biztosítására.
 • A légbevezető alkalmas gáztüzelésű berendezések égési levegőjének méretezett ellátására, illetve egyéb célú méretezett levegőellátásra. Ezek az alap, vagy más néven standard kivitelek. Négy alapkivitele létezik a légbevezetőnek. Kereskedelmi forgalomba egy típusú egységcsomag kerül, amelyből mind a négy alaptípus összerakható. A termék csomagolása tartalmazza alapkiszerelésben a szűrőt, és az AT-K125 külső rácsot is. A szűrő csökkenti adott nyomáson az átáramló levegő mennyiségét, kérjük, vegye figyelembe a termékekre vonatkozó jelleggörbéket. A beépítéshez lehetőség szerint előre készítsék el a falban a furatot, melyet bélelhet bármilyen anyagú csővel (amely lejtsen kifelé), de javasoljuk az NA 125 méretű KG-PVC csövet, melyhez termékeink illeszkednek. A béléscső elhelyezésétől el lehet tekinteni, ha a furat pormentes és a légbevezető csonkjához képest keresztmetszet csökkenése nincs. A termék elhelyezésének tekintetében javasoljuk a magasabb helyen történő beépítést, de a szűrő nélküli változat elhelyezhető megfelelő tartó esetén akár radiátor mögé is, illetve amennyiben 2 db légbevezető kerül beépítésre gravitációs légáram kialakításra, tartsa be a tervező által figyelembe vett magasság különbséget. A betervezés során figyelembe kell venni az összekötő cső, illetve a külső rács ellenállását is.

  A csomagolási egységben található:
  - 1 db AT-G60 fedlap hangcsillapító, hőszigetelő betéttel
  - 1 db AT-G60 rögzítő lap termosztát foglalattal
  - 1 db AT-G60 szűrő
  - 1 db AT-K125 külső kerek esővédős rács
  - 1 csomag csavar, és tipli (4-4 db)
  - Dokumentáció:
  Műbizonylat, Jótállási jegy, Kezelési útmutató, Beépítési előírás, Termékleírás
 • Szállítási idő
  Készletről azonnal
  Gyártó
  Air-Tonic
  Raktárkészlet
  3 db
  Cikkszám
  AIR-G60-SZ-T
Webáruház készítés