FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN MŰKÖDIK.


Várjuk megkeresését
e-mailben.


Köszönjük szíves megértését!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
Termékajánló

Kondenzvíz szivattyúk

Fő kategória >Szivattyúk >Kondenzvíz szivattyúk

Sorrend:

  Grundfos CONLIFT 2 PH+ szivattyú / kondenzvíz szivattyú / kondenzátum / kondenz / átemelő / eltávolító / 97936172

Kondenzátum eltávolító szivattyú, Karbantartásmentes motor, Okos szívóoldali rendszer 

Az új Grundfos Conlift megbízható, csendes működésű, kompakt kondenzátum eltávolító szivattyú. Ezt a terméket használjuk ott, ahol a kondenzátum nem tud természetes módon lefolyni, vagy ha a kondenzátum forrása a helyi szennyvízelvezető cső szintje alatt van. Kondenzátum átemelő telep egy szivattyúval visszacsapószeleppel, gyűjtőtartály, szintérzékelővel az automatikus üzemeléshez. Conlift esetán zümmögővel a vésszint jelzésére. A berendezésben megtalálható a külső vésszint jelzésének lehetősége egy feszültségmentes kimenettel. 

A Conlift konstrukciója számos egyedi, szabadalmaztatott jellemzőt tartalmaz, amelyek a terméket igen robusztussá teszik, különösen agresszív, például kondenzációs kazánokból származó, kondenzátumok kezelésekor. A telepítéshez szükséges minden alkatrész a készlet része, és beépítés után az egység automatikusan működik. A beépített funkciók gondoskodnak arról, hogy az egység ne induljon a szükségesnél gyakrabban. A telepítést egyszerűsíti egy 6 m-es leeresztő tömlő, valamint a szükséges csatlakozó betétek, amelyekre az egyszerű beépítés miatt van szükség. Az okos kiegyenlítő rendszer és a motor-szivattyú egység biztosítja, hogy az egységet a telepítés specifikus igényeinek megfelelően lehessen beállítani. A Grundfos Conlift 1-hez tartozik egy karbantartásmentes motor, amely hővédelemmel is el van látva. 

A Grundfos Conlift 1, az alapváltozat, tartalmaz egy huzalozott riasztó érintkezőt, amely aktiválhat egy külső riasztóeszközt, vagy lekapcsolhatja a kondenzátum forrását, ha túl magas a víz szintje az egységen belül. 

A Conlfit 2, a továbbfejlesztett változat, tartalmazza mindazokat a funkciókat, amelyeket a CONLIFT1, de magában foglal egy integrált riasztót is, amely akusztikus jelet ad, magas vízszint esetén. Ezek a modellek egy választókapcsolót is tartalmaznak, amelynek két állása van. 

A Conlfit 2 pH+ rendelkezik azokkal a funkciókkal, amelyekkel a CONLIFT2, de ezeken felül tartalmaz egy, az olajkondenzálásból vagy nagy gázkazánokból érkező különösen agresszív kondenzátumokat semlegesítő rugalmas egységet is, hogy megvédje az épületet és a csatornarendszert. 

A moduláris rendszernek köszönhetően, a Conlift 1 kiegészíthető egy riasztó áramkörrel illetve egy semlegesítő egységgel, amely átalakítható, ha a megváltozott körülmények megkövetelik ezt a rugalmasságot. 

A tipikus alkalmazások közé tartoznak a kondenzációs kazánokból, kéményekből, légkondicionálókból, szárítóberendezésekből és hűtőgépekből származó kondenzátumok. 

Alkalmazás: keletkező kondenzátum elvezetése olyan berendezésekből (pl kondenzációs kazán, klímaberendezés, hűtő- és fagysztóberendezések, gőzfejlezstő berendezések), ahol a gravitációs elvezetés nem lehetséges. 

Grundfos CONLIFT2 PH+ kondenzvíz, kondenzátum átemelő szivattyú

Alkalmazások:
A Conlift2 pH+ beépített vészjelző berendezéssel rendelkezik, mely hangjelzéssel figyelmeztet magas kondenzvízszint esetén. A Conlift2 pH+ egy semlegesítő egységgel van kibővítve, mely az agresszív, 2,5 pH alatti kondenzátum pH értékét a semleges szintre emeli. A Conlift2 pH+ berendezést olajkazánokhoz, ill. gázkazánokhoz 200 kW fölött javasoljuk

Tipikus alkalmazások:
• Kazán kondenzátum, 200 kW kazánteljesítményig
 
Kondenzátum 2,5 pH alatt


A semlegesítő egység használata javasolt:

a kazán teljesítménye nagyobb, mint 200 kW

olajkazán kondenzátumának elvezetésére a kondenzátum pH értéke 2,5 alatt van

Légkondicionáló berendezések, hűtő rendszerek, párásító és páramentesítő rendszerek cseppvizének elvezetése 


Jellemzők:
• víz és pára elleni szigetelés
• gyors és egyszerű telepítés
• csendes működés
• falra és padlóra szerelhető
• beépített visszacsapó szelep
• tesztüzemi kapcsoló
• beépített vészjelző berendezés hangjelzéssel
• érzékeli a nyomócső megtörését
• automatikus üzemmód
• hozzáfolyási és nyomóoldali tömlőcsatlakozó tartozékként
• pH semlegesítő egység granulátummal
• a semlegesítő egység helyzete módosítható
• pH teszter a pH szint ellenőrzésére
 


Raktárkészlet:  1 db
68 995 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés