Új jelszó kérése
FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN MŰKÖDIK.


Várjuk megkeresését
e-mailben.


Köszönjük szíves megértését!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


M-Acryl CLEOPATRA 180x85 akril kád + Wellness ELEGANT 30 fúvókás intelligens Masszázsrendszer ABC* technológiával , elektronikus vezérléssel

-5%
M-Acryl CLEOPATRA 180x85 akril kád + Wellness ELEGANT 30 fúvókás intelligens Masszázsrendszer ABC* technológiával , elektronikus vezérléssel
 • M-Acryl CLEOPATRA 180x85 akril kád + Wellness ELEGANT 30 fúvókás intelligens Masszázsrendszer ABC* technológiával , elektronikus vezérléssel
 • M-Acryl CLEOPATRA 180x85 akril kád + Wellness ELEGANT 30 fúvókás intelligens Masszázsrendszer ABC* technológiával , elektronikus vezérléssel
Fő kategória >M-Acryl termékek
717 000 Ft
Akció: 681 078 Ft681078
Kezdete: 2018.02.01  
* ABC (Anatomical Body Care) rendszer: Az igazi felfrissülés élménye A masszázsterapeuták és mérnökeink által kifejlesztett hatékony hátmasszírozó rendszer lényege, a fúvókák típusában, méretében, elhelyezkedésében és az egyszerűen változtatható víz-levegő keverék arányában rejlik. Maximálisan testre szabható masszírozó erő. Az ABC technológia egyedülállóan lehetővé teszi, hogy Ön kiválassza a kívánt intenzitást. Teljes hatóerejű, vagy lágy masszázs, vagy valahol a kettő között…A szakembereink véleménye az, hogy gerincvonalra nem szabad fúvókát helyezni, mert a középen kiáramló vízsugár bizonyos esetekben gyulladást is okozhat. Az ABC rendszernek köszönhetően a célirányos és forgó mini fúvókáink a gerincoszlopot tartó hátizmokat masszírozzák, ezáltal a vízmasszázs üdítő hatása sokkal hatékonyabban és gyorsabban jelentkezik.
Természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy az áraink, és a termékinformációink napra készek legyenek! Az esetleges elírásokért, és változásokért felelősséget nem tudunk vállalni! Az árváltoztatás jogát minden esetben fentartjuk! A kép illusztráció!
 • A kád anyaga: acryl
  Színe: fehér
  Méret: 1800x850mm
  Űrtartalom: 313 l
  A kád mellé, a kádlábat és a peremrögzítő csomagot AJÁNDÉKBA ADJUK!
  Külön rendelhető kiegészítők:
  le és túlfolyó, előlap, oldallap
  hidromasszázs rendszer manuális és elektronikus vezérléssel
  kádparaván, Kapaszkodó M-Acryl, Kapaszkodó Króm, Fényterápia, Click-Clack leeresztő, Fejpárna Soft.
  ELEGANT 30 fúvókás intelligens Masszázsrendszer ABC* technológiával:
  6 db EasyClean Slim® önürítős vízfúvóka
  ABC (Anatomical Body Care) mini fúvóka rendszer
  6 db Slim mini fúvóka a háthoz
  6 db Slim mini fúvóka a talphoz
  12 db Slim fém levegőfúvóka a kádtest aljában
  Zajszegény, nagy teljesítményű vízpumpa (450 liter/perc)
  SLIM vízfúvókák: Még hatékonyabb megnövelt masszírozó erő, extra lapos kivitel. Csak 1,2mm vastag fém fúvókák. A vízfúvóka ház speciális kialakításának köszönhetően a csőrendszerben nem marad pangó víz, miután leengedte a vizet a masszázskádjából
  Intelligens elektronikus vezérlés: Tökéletes védelem és felügyelet a kádja felett. Megakadályozza a masszázsrendszer idő előtti bekapcsolását. Vezérel és felügyel minden prémiumfunkciót (fényterápia, pulzálás, intenzitás szabályzás, hőmérsékletvezérlés, kiszárítás)
  Az Elegant diszkrét és innovatív vezérlője a kádtest peremén: A XXI. századi modernkor divatos vezérlése elérte az M-Acryl kádakat is. Most már nem csak a telefonját tudja érintésre vezérelni, hanem a masszázskádját is. A „kezelőfelületet” diszkréten elegáns piktogramokkal jelöltük, hogy tudja, hol kell csak megérintenie a kádját, a kívánt funkció eléréséhez.
  Vízfűtés-vezérlés (opcionális)* : A hőmérséklet vezérlés feltétele a felárért vásárolható vízfűtés.
  Szárazon futás elleni védelem: Az elektronika érzékeli és meggátolja a prémium funkciók bekapcsolását amennyiben a kádban nincs víz, vagy nem elegendő a vízmennyiség.
  Automata le-túlfolyó szifonnal: A látható felület krómozott.
  Zajszegény légkompresszor: Masszázskádakhoz fejlesztett zajcsökkentő burkolattal ellátva.
  Pulzálás: A levegő intenzitásának váltakozása biztosítja a pulzáló masszázsélményt.
  Intenzitás szabályzás: A levegőmasszázshoz intenzitása igény szerint szabályozható.
  12 db Slim fém levegőfúvóka: A Slim levegőfúvókák speciális kialakításának köszönhetően ezer apró buborékra porlasztja a befújt levegőt. A fém kivitel, a tartósságot és a súlyterhelhetőséget biztosítja.
  Automatikus friss vizes öblítés** : (hideg vizes csatlakozás megléte feltétel) A csapteleptől függetlenül a kádat a hideg vizes rendszerhez kell csatlakoztatni és a vízleengedés után automatikusan tiszta vízzel átmossa a kád csőrendszerét, csak ezután indul el az automata csőrendszer kiszárítás funkció.
  Automata csőrendszer kiszárítás levegővel: A víz leengedése után, kb. 1 perc alatt kiszárítja a csőrendszert és automatikusan kikapcsol.
  Turbómasszázs levegődúsító szabályzó: Az alsó levegőfúvókák és a vízfúvókák között fokozatmentesen szabályozható a levegő útja. A levegőkompresszor által termelt levegőmennyiséget a vízfúvókákba irányítja, ami által a masszázs hatása megtöbbszöröződik, és létrejön a turbómasszázs hatás.
  Rezgéselnyelő vázszerkezet: A lábak talajjal érintkező végén PVC talpak találhatók. A kádtest 8 (egyenes kád) illetve 7 (sarokkád / kád) ponton van alátámasztva, ezáltal utólagosan semmilyen alátámasztást nem igényel.
  Fényterápia: A 3 alapszínből tetszőleges színvariációk választhatóak, vagy a színek folyamatosan váltakoznak megfelelő relaxációs élményt biztosítva.
  Automata ózon fertőtlenítő rendszer: A hidromasszázs használat közben automatikusan fertőtleníti a csőrendszert.
  * vízfűtés vásárlása feltétel
  ** Hideg vizes csatlakozás megléte feltétel
 • Cikkszám
  szer_003002
Webáruház készítés