Új jelszó kérése
FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN MŰKÖDIK.


Várjuk megkeresését
e-mailben.


Köszönjük szíves megértését!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Spirotech SPIROCOMBI 1" kombinált levegő- és iszapleválasztó AC100

-10%
Spirotech SPIROCOMBI 1" kombinált levegő- és iszapleválasztó AC100
 • Spirotech SPIROCOMBI 1" kombinált levegő- és iszapleválasztó AC100
Fő kategória >Fűtéstechnika >Iszap- és légleválasztók
37 338 Ft
Akció: 33 605 Ft33605
Kezdete: 2018.02.01  
- Hűtőberendezésekhez ajánlott
- Vízszintes csővezetékbe építhető változat
- Bronz házzal
- Belső menettel
- Cikkszám: AC100
 • Szerkezeti kialakítás

  A SPIROVENT kombinált levegő- és iszapleválasztó kialakítása hasonló a SPIROVENT levegőleválasztó vagy az iszapleválasztó készülékekhez. A kombinált készülékek belsejében is különleges kialakítású Spirocsõ található, amely egy rézcsõre forrasztott rézdrót fonatból áll. A betét leválasztja a lebegõ szennyezõdéseket és az erre a célra szolgáló ülepítõ fenékben leülepíti. Másrészt leválasztja a folyadékban áramló levegõbuborékokat és gondoskodik arról, hogy a ház tetején lévõ légkamrába felszálljanak. A ház felsõ részén elhelyezett automata légtelenítõ szelep a leválasztott és a légkamrában összegyűlõ levegõt automatikusan kivezeti. A készülék alján összegyûlt szennyezõdés egy leeresztõ csapon keresztül üzem közben is eltávolítható.

  A ház oldalán lévõ leeresztõszelep a rendszer feltöltésekor a levegõleválasztóba kerülõ nagyobb mennyiségû levegõ, valamint az üzem közben a vízszint tetején öszegyűlő úszó szennyezõdések eltávolítására szolgál.

  A bronz házzal készült leválasztók menetes, a hegesztett acél házzal készültek karimás vagy hegesztõtoldatos csatlakozással kaphatók. Az acél házas, nagyobb méretû levegõ leválasztók szerelésének megkönnyítésére a ház tetején két felfüggesztõ szem található.
  Előnyök

  * Egyesíti a SPIROVENT levegõleválasztó és a SPIROVENT iszapleválasztó elõnyeit.

  Alkalmazási terület, beépítés

  A kombinált készülékek elsősorban hűtési rendszerekben használatosak. Beépítési helyük szempontjából a levegő kiválás helye a mérvadó, ezért a készülékeket mindig a rendszer legmelegebb pontján kell beépíteni, a hűtőberendezéseknél közvetlenül a hűtőgép elé, míg fűtésnél a kazán kilépőoldalára.

  A normál kialakítás max. 1 m/s áramlási sebességig alkalmazható, efölött, max. 3 m/s sebességig különleges kialakítású, nyújtott házú Hi-Flow típus a megfelelő.
Webáruház készítés