Új jelszó kérése
FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN MŰKÖDIK.


Várjuk megkeresését
e-mailben.


Köszönjük szíves megértését!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


RAVAK Freedom R Akrilkád / kád, szabadonálló, 1750x750 cm-es, fehér / hófehér, XC00100021

-21%
RAVAK Freedom R Akrilkád / kád, szabadonálló, 1750x750 cm-es, fehér / hófehér, XC00100021
 • RAVAK Freedom R Akrilkád / kád, szabadonálló, 1750x750 cm-es, fehér / hófehér, XC00100021
 • RAVAK Freedom R Akrilkád / kád, szabadonálló, 1750x750 cm-es, fehér / hófehér, XC00100021
484 200 Ft
Akció: 383 145 Ft383145
Kezdete: 2018.03.13  

Freedom R 1750x750 szabadon álló akrilkád

 

 • Méretek: 175 x 75 cm
 • Anyag: öntött akril
 • Merevítés: LA - üvegszál
 • Űrtartalom: 345 l
 • Változat: szabadon álló
 • Kádparaván: nem
 • Hidromasszázs rendszer: nem
 • H2O Color színterápia: nem
 • Kiegészítők: kád le- és túlfolyó szett

 

A Freedom O kádat nem lehetséges kiegészíteni kádparavánnal. A víz - és lefolyó csatlakozást a padlóból kell kiépíteni. A szifon bekötéséhez a padlóban szükséges egy 30 x 30 cm-es, 8 cm mély besüllyesztést kialakítani, amelyben a szifon a lefolyó vezetékhez csatlakozik. A tartóláb és a lefolyó a csomagolás tartozéka. A Freedom O kád padlón álló kádcsapteleppel (FM 080.00) kombinálható.

 

 • FREEDOM R SZABADON ÁLLÓ AKRILKÁD

  A Freedom R kád a szabadság érzését nyújtja. Lépjen be egy új dimenzióba, amelynek Ön írja a szabályait. Helyezze el a kádat ahová szeretné, és helyezkedjen el a kádban úgy, hogy élvezhesse a pazar kilátást. Mivel a lefolyó a kád közepén kapott helyet, így mindkét végén kényelmesen hátradőlhetünk, ezért nem csak egy, de akár egyszerre két személy is élvezheti a fürdés szabadságát. Éles szögek, egyenes vonalak és törékeny megjelenés, amely az Ön kedvét is befolyásolja. A minőségi akrilnak, amelyből a kád készül, számos praktikus előnye van. Jóval melegebb és lassabban hűl ki, ezért kényelmes teret biztosít a hosszú fürdőzéshez. A  kisebb szerkezetének köszönhetően könnyebb a telepítése. A Freedom R kád szimmetrikus formája és méretei jóvoltából alkalmas a közös fürdőzéshez.


  175 x 75 cm-es méretben kapható, és mivel a kád pereme nagyon vékony, ez a kicsinek tűnő méret mégiscsak nagy belső méretet eredményez, egy átlagos peremű 180 x 90 cm-es kádnak felel meg.

  Akár két személynek is

  Így akár két személynek is elegendő helyet nyújt, és mivel a lefolyó a kád közepén kapott helyet, így mindkét végén kényelmesen hátradőlhetünk, ezért nem csak egy, de akár egyszerre két személy is élvezheti a fürdés szabadságát!

  Színe hófehér "snowwhite", a kádhéj alja üvegszál (LA) erősítéssel van ellátva a tökéletes merevség érdekében.

  A kádhéj és az előlap úgy tűnik, mintha egy darabból állna, holott két külön akril hély lett annyira tökéletesen összedolgozva és összecsiszolva, hogy az illesztés nem észrevehető. Emiatt a víz is sokkal lassabban hűl ki a kádban.

  Padlón álló kádcsapteleppel (FM 081.00) kombinálható, mely jelenleg a piacon a legjobb áron kapható, a magas minőség mellett.

  A kád természetesen nem bővíthető kádparavánnal, de nem is zuhanyozáshoz készült.

  A kád saját lábain áll, melyek a kádfenék megerősítéséhez vannak szerelve és a kád részét képezik.

  Telepítésekor figyelembe kell venni, hogy a lefolyó alatt az aljzatba egy 300 x 300 x 80 mm-es üreget kell előkészíteni, ami a szifon bekötésének ad helyet. Oldalirányba pedig egy 70 mm széles és egy 80 mm mély ’árok’ szükséges a csővezetéknek.

  A kád stabilan áll saját lábain, viszont az oldalirányú elmozdulás ellen a lábakat szilikonnal rögzítsük a padlóhoz. Ugyanígy szilikonnal tömítsük a kád és a padló találkozását körben, egyrészt a rögzítés miatt, másrészt a kád alá az oldaláról esetlegesen beszivárgó víz ellen.

  A karbantartást szokásos háztartási tisztítószerekkel, puha textildarabbal végezzük.

  Kerüljük csiszolópaszta, hígítószerek, aceton, és a klórtartalmú fertőtlenítőszerek alkalmazását.

  A gyártó cég nem vállal felelősséget a termék helytelen használatból, összeállításából vagy tisztításából eredő károsodásokért.

  A jótállási idő az eladás napját követő 120 hónap.

  A gyártó a tisztításhoz saját fejlesztésű RAVAK Cleaner készítményét ajánlja, mely üvegfelületek, zuhanykabinok fém és műanyag részeinek, zománcozott és akrilkádak, mosdók és csaptelepek tisztítására lett kifejlesztve. A régebbi eredetű és nehezen eltávolítható szennyeződésekhez pedig a RAVAK Desinfectant fertőtlenítő szert, mely egy speciális készítmény, különleges antibakteriális és penészgátló hatású.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.