Új jelszó kérése
Telefonos ügyfélszolgálat

Munkatársunk hétköznapokon 9:30-16 óráig fogadja a hívásokat!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Buderus Logamax plus GB 012-25K kondenzációs kombi fali gázkazán 25 kW

-16%
Buderus Logamax plus GB 012-25K kondenzációs kombi fali gázkazán 25 kW
320 000 Ft
Akció: 267 900 Ft267900
Kezdete: 2014.09.29  
jól bevált kondenzációs technika
103 %-os éves hatásfok
helyiség hőmérsékletétől függő teljesítmény szabályozás
kompakt méret
könnyű elhelyezhetőség
könnyű szerelhetőség
egyszerű kezelhetőség
fejlett öndiagnosztikai rendszer
 • Ismertető

  Leírás
  A régi, elavult gázkészülékek cseréjekor a GB 012 jelenti a kedvező ár-érték arány alternatívát. A készüléket hagyományos módon kiválasztott radiátoros fűtési rendszerekhez ajánljuk. Itt a kazán magas 103%-os éves hatásfoka jelentős megtakarítást eredményez, a fűtési rendszer átalakítása, a radiátorok cseréje nélkül. Az egytagú falikazán sorozat a cserepiac ideális készüléke.


  Napenergia

  A kedvező ár és a kombi kazán, valamint a napenergia hasznosítás nem mondanak ellent egymásnak. A szolár előtéttartály alkalmazása esetén kedvező költségekkel készíthet használati melegvizet. A kazán szolár üzemmódjának aktiválásával, elkerülheti a forrázás veszélyt.

  Hőcserélő

  A GB 012 új irány nyit a Buderus kondenzációs kazánjai között. Az utánkapcsolt kondenzációs hőcserélőnek köszönhetően a lehűlt fűtési visszatérő vagy a használati hidegvíz találkozik a forró égéstermékkel. A füstgáz hőmérséklete felmelegíti a hidegebb közeget, mely előmelegítve érkezik a kazán gáz által melegített hőcserélőjéhez. Az így előmelegített víz már kevesebb energiát igényel a gázégőtől, ezért takarékosabban működik.
  Elhelyezési lehetőségek

  A Buderus Logamax plus GB 012 kis befoglaló méretei miatt rugalmasan elhelyezhető, kerülhet fürdőszobába, konyhába vagy más helyiségbe. Biztonságtechnikai felszerelései és korszerű szabályozási koncepciója a legmagasabb igényeket is kielégíti.

  A készülék modulációs égővel rendelkezik, amely mind földgáz (H), mind PB gázzal üzemeltethető. A PB gázhoz átalakító készlet szükséges. A gyújtás elektronikus, a lángőrzés ionizációs úton történik.
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.