Új jelszó kérése
FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN MŰKÖDIK.


Várjuk megkeresését
e-mailben.


Köszönjük szíves megértését!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


BWTvízlágyító berendezés, AQA Life S, Cikkszám: 11349

BWTvízlágyító berendezés, AQA Life S, Cikkszám: 11349
749 300 Ft749300
Bizonyított AQA Perla technológiát és a kompakt kialakítás
Szintén alkalmas alatti táblázatban telepítés
24 órás lágy víz művelet 1-2 lakóegységet
 • BWT AQA élet S - biztonság és a kényelem a legkisebb helyen
  Az ügyfelek korlátozott hely a pincében vagy a mosókonyha csak egy már nem kell nélkülözniük a tökéletes BWT lágy víz technológiát. A kompakt modell AQA élet S tervezett teljesítmény tekintetében az egy családi ház, szinte bárhol. Úgy tervezték, mint egy kétoldalas inga rendszer, AQA élet S azt a bevált AQA Perla technológia éjjel-nappal selymes BWT gyöngy víz víz. A kis méret és a tömörség a AQA élet S lehetővé teszi még a undercounter telepítést.
  Páratlan életmód selymesen sima BWT gyöngy víz
  BWT AQA élet S biztosítja csodálatosan selymes BWT gyöngy vizet. Ez egy érzés, amikor fürdés és a zuhanyzás. Még zuhanyzás után győződve lágy víz: A bőr észrevehetően puha és selymes, csillogó haj és bársonyos érzetet kelt.
  Selymes lágy BWT gyöngy vizet is hozzájárul az értéke a teljes vízvezeték. Védi a fürdő, a csillogó, berendezések és szép csempe csúnya vízkő. A tisztítás megtesz a lehető legkisebbre csökkenteni. A vízvezetékek védve vannak a veszélyes vízkő. Az élettartam a csövek és a vízvezeték-létesítményekben lehet jelentősen meghosszabbítható, csökkenti a karbantartási költségeket.
  AQA élet S - egy új technológiai dimenzió
  A kétoldalas lágy víz rendszer AQA élet S dolgozik a jól bevált AQA Perla technológiát. A váltakozó működését a megadott teljesítmény, amelyet a 2. pillér során is rendelkezésre áll a regenerációs a 1. pillér. AQA élet S így biztosítja perlweiches víz éjjel-nappal, és biztosítja a maximális higiénia.
  Az integrált, elektronikus vezérlés SoftControl működtetését és vezérlését az AQA élet S könnyű. Az innovatív Präzisionsbesalzung és rövid, a gazdasági fellendülés alkalommal biztosítják az alacsony só és öblítse követelmény.
  AQA élet S mellékelt 1-2 lakóegységet lágy víz - a nap 24 órájában. Mivel a regeneráló tartály és 25 kg-os töltési térfogat csak fele akkora, mint az AQA Perla, a AQA élet S kevesebb helyet igényel.
  Egy négy fős háztartás fogyaszt átlagosan 200 köbméter víz egy év alatt. A nyers víz keménysége 20 ° dH és csökken a víz keménysége 8 ° dH AQA élet S fogyaszt mintegy 98 kg regeneráló évente. A regeneráló ezért ki kell tölteni egy évben négy alkalommal.
  Főbb jellemzők:
  Lágyítására vagy részlegesen lágyul az ivóvíz és a forró víz után az ioncserélő eljárást
  Teljesen automatikus duplex vízlágyító
  A mikroprocesszoros vezérlés a könnyű kezelhetőség
  Kamra 25 kg regeneráló táptalajra
  Präzisionsbesalzung gazdasági regenerálódásához
  DVGW tanúsítvány
 • Cikkszám
  szer_119649
Webáruház készítés