Új jelszó kérése
FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN MŰKÖDIK.


Várjuk megkeresését
e-mailben.


Köszönjük szíves megértését!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


BWT, Beépített, automata gyantaágy fertőtlenítő rendszerrel - vendéglátóhelyek számára, Rondomat DUO S 3, Cikkszám: 11353

BWT, Beépített, automata gyantaágy fertőtlenítő rendszerrel - vendéglátóhelyek számára, Rondomat DUO S 3, Cikkszám: 11353
1 103 630 Ft1103630
Ivó- és üzemivíz lágyításához, illetve részleges lágyításához, lakossági és ipari vízkezelés céljából.
Alacsony regeneráló só és öblítővíz fogyasztás.
DVGW által tanúsított.
Csúcstechnológia a vízkő kirakódás megelőzése érdekében.
 • BWT Rondomat Duo S – a fogyasztás mértékéhez igazodó vízlágyító berendezés.

  A nagy teljesítményű Rondomat Duo S vízlágyító berendezéseket épületekben és az iparban a vízellátó rendszerekben, valamint a hozzájuk csatlakozó készülékekben, berendezésekben kialakuló vízkőlerakódások és az annak következtében felmerülő károk elkerülésére használják. A modern, kompakt külső megjelenés mellett a BWT Rondomat Duo vízlágyító sorozata a legkorszerűbb technológiát és legmagasabb szintű biztonságot, higiéniát és egészséget nyújtja a vízzel való mindennapi kapcsolat során. A berendezés kiemelkedő tulajdonsága a hatékony, felhasználóbarát üzemelés.

  A „SMART Metering” az a vízlágyító inteligens belső vízórája méri és figyeli az átfolyt, lágyított vízmennyiséget és ennek ismeretében intelligens módon optimális időben végzi el a részlegregenerálást a merült, üzemen kívüli gyantaoszlopon. Így biztosítja a folyamatos lágy vízellátást. Jól beállított vízlágyítóval és a mennyiségvezérelt regenerálással elérhető a gazdaságos üzemeltetés, az optimális regeneráló só - és vízfelhasználás.

  A felhasználónak lehetősége van a higiénia funkció aktiválására is, hogy az állásidők minél rövidebbek legyenek. A szabadon beállítható, maximális tolerálható állásidőt egy előre meghatározott higiénikus öblítés teszi lehetővé.

  Ezen kívül az Aqua Watch funkciót is lehet működtetni, mely vészjelzést ad, ha 10 perces időszakon belül a térfogatáram 60 liter/óra alá esik. Az elektronikus vezérléshez közvetlenül csatlakoztathatók a mennyiségarányos adagolást végző BWT-adagolószivattyúk a korrózió elleni védelem és egy higiéniai készlet, illetve adagolószivattyú a sóléfelszívás alatt történő klór-dioxid utántöltés érdekében.

  A Rondomat Duo S természetesen rendelkezik automata bekeverő szeleppel és energiahatékony elektronikus transzformátorral is, továbbá bármely épületfelügyeleti rendszerre csatlakoztatható.

  A BWT Rondomat Duo S1-S3 vízlágyító minden üzemi adatot a jól látható grafikus érintőképernyőn jelenít meg. Az adatok USB interfészen keresztül olvashatók ki. A megelőző 24 óra térfogatáram-adatait is kijelzi könnyen értelmezhető grafikonok segítségével.

  Előnyök:

  Üzemi hatékonyság: A regenerálási folyamat vezérlése a belépőnyomáson keresztül történik, ami akár 30 százalékkal is lerövidíti a folyamat időtartamát és a vízfogyasztást. A pontos sóléfelszívás és az intelligens üzemeltetés jelentősen csökkentik a regeneráló só- és az öblítővíz-felhasználást.
  Optimális kapacitás beállítása: A vezérlés figyeli a regenerálási időközöket és addig növeli a kapacitást, amíg a berendezés el nem éri az optimális regenerálási szintet, vagy a 150 százalékos névleges kapacitási küszöbértéket. Az optimális időközt a hatékonyságra és higiéniára vonatkozó előírások alapján a regenerálási igény határozza meg.
  Alkalmazkodó átkapcsolás: Vezérelt áramlás a nyomáskülönbség-optimalizált vízlágyító oszlopokban.
  SMART Metering: A kommunikációs hálózathoz csatlakozó intelligens mérőműszer
  Higiénikus öblítés: Beállítható és a fogyasztáson alapuló öblítés a pangás elkerülésére


  A berendezés kapható BWT Rondomat Duo S-i kivitelben, de ipari vízkezelő verzió is rendelhető.

  Fő tulajdonságok:

  kompakt, mennyiségarányos rengeneráló sófelhasználás végző vízlágyító berendezés, ivó- és üzemi víz lágyításához, illetve részleges lágyításához
  gyors beszerelés és egyszerű beüzemelés
  mikroprocesszoros vezérlés, grafikus érintőképernyővel
  az üzemi hatékonyságot intelligens alkalmazkodó folyamat biztosítja
  a berendezés része a DIN EN14743 és DIN 19636-100 szabványnak megfelelő gyantafertőtlenítő egység
  SMART Metering és „soft control” érintővezérlés
  a legnagyobb fokú higiénia érdekében külön gyantatartó oszlopokkal és sóoldó tartállyal szerelt
  a berendezés része az elektrolitikus cella


  A DVGW által tanúsított Rondomat Duo S vízlágyító berendezéseket ingadozó térfogatáramokra optimalizáltuk, ezért használatuk kiváló megoldást jelent a lakossági és az ipari vízlágyítás területén. Hatékonyan megóvhatjuk berendezéseinket a kirakodó vízkőtől. A különböző gyantamennyiségek, illetve tartályméretek minimális nyomásveszteséget biztosítanak. Az automata bekeverő szelepet az igény szerinti kilépő vízkeménységre külön be lehet állítani.

  A Rondomat Duo S berendezés 3 méretben kapható:

  S1: Névleges térfogatáram, <0,1 nk° mellett: 1,5 m³/h
  S2: Névleges térfogatáram, <0,1 nk° mellett: 2 m³/h
  S3: Névleges térfogatáram, <0,1 nk° mellett: 3 m³/h
 • Cikkszám
  szer_400234
Webáruház készítés