Új jelszó kérése
FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN MŰKÖDIK.


Várjuk megkeresését
e-mailben.


Köszönjük szíves megértését!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


BWT, Beépített, automata gyantaágy fertőtlenítő rendszerrel - vendéglátóhelyek számára, Rondomat DUO S 2 DVGW USB, Cikkszám: 11347

BWT, Beépített, automata gyantaágy fertőtlenítő rendszerrel - vendéglátóhelyek számára, Rondomat DUO S 2 DVGW USB, Cikkszám: 11347
1 075 690 Ft1075690
Ivó- és üzemivíz lágyításához, illetve részleges lágyításához, lakossági és ipari vízkezelés céljából.
Alacsony regeneráló só és öblítővíz fogyasztás.
DVGW által tanúsított.
Csúcstechnológia a vízkő kirakódás megelőzése érdekében.
  • BWT Rondomat Duo S – a fogyasztás mértékéhez igazodó vízlágyító berendezés.

    A nagy teljesítményű Rondomat Duo S vízlágyító berendezéseket épületekben és az iparban a vízellátó rendszerekben, valamint a hozzájuk csatlakozó készülékekben, berendezésekben kialakuló vízkőlerakódások és az annak következtében felmerülő károk elkerülésére használják. A modern, kompakt külső megjelenés mellett a BWT Rondomat Duo vízlágyító sorozata a legkorszerűbb technológiát és legmagasabb szintű biztonságot, higiéniát és egészséget nyújtja a vízzel való mindennapi kapcsolat során. A berendezés kiemelkedő tulajdonsága a hatékony, felhasználóbarát üzemelés.

    A „SMART Metering” az a vízlágyító inteligens belső vízórája méri és figyeli az átfolyt, lágyított vízmennyiséget és ennek ismeretében intelligens módon optimális időben végzi el a részlegregenerálást a merült, üzemen kívüli gyantaoszlopon. Így biztosítja a folyamatos lágy vízellátást. Jól beállított vízlágyítóval és a mennyiségvezérelt regenerálással elérhető a gazdaságos üzemeltetés, az optimális regeneráló só - és vízfelhasználás.

    A felhasználónak lehetősége van a higiénia funkció aktiválására is, hogy az állásidők minél rövidebbek legyenek. A szabadon beállítható, maximális tolerálható állásidőt egy előre meghatározott higiénikus öblítés teszi lehetővé.

    Ezen kívül az Aqua Watch funkciót is lehet működtetni, mely vészjelzést ad, ha 10 perces időszakon belül a térfogatáram 60 liter/óra alá esik. Az elektronikus vezérléshez közvetlenül csatlakoztathatók a mennyiségarányos adagolást végző BWT-adagolószivattyúk a korrózió elleni védelem és egy higiéniai készlet, illetve adagolószivattyú a sóléfelszívás alatt történő klór-dioxid utántöltés érdekében.

    A Rondomat Duo S természetesen rendelkezik automata bekeverő szeleppel és energiahatékony elektronikus transzformátorral is, továbbá bármely épületfelügyeleti rendszerre csatlakoztatható.

    A BWT Rondomat Duo S1-S3 vízlágyító minden üzemi adatot a jól látható grafikus érintőképernyőn jelenít meg. Az adatok USB interfészen keresztül olvashatók ki. A megelőző 24 óra térfogatáram-adatait is kijelzi könnyen értelmezhető grafikonok segítségével.

    Előnyök:

    Üzemi hatékonyság: A regenerálási folyamat vezérlése a belépőnyomáson keresztül történik, ami akár 30 százalékkal is lerövidíti a folyamat időtartamát és a vízfogyasztást. A pontos sóléfelszívás és az intelligens üzemeltetés jelentősen csökkentik a regeneráló só- és az öblítővíz-felhasználást.
    Optimális kapacitás beállítása: A vezérlés figyeli a regenerálási időközöket és addig növeli a kapacitást, amíg a berendezés el nem éri az optimális regenerálási szintet, vagy a 150 százalékos névleges kapacitási küszöbértéket. Az optimális időközt a hatékonyságra és higiéniára vonatkozó előírások alapján a regenerálási igény határozza meg.
    Alkalmazkodó átkapcsolás: Vezérelt áramlás a nyomáskülönbség-optimalizált vízlágyító oszlopokban.
    SMART Metering: A kommunikációs hálózathoz csatlakozó intelligens mérőműszer
    Higiénikus öblítés: Beállítható és a fogyasztáson alapuló öblítés a pangás elkerülésére


    A berendezés kapható BWT Rondomat Duo S-i kivitelben, de ipari vízkezelő verzió is rendelhető.

    Fő tulajdonságok:

    kompakt, mennyiségarányos rengeneráló sófelhasználás végző vízlágyító berendezés, ivó- és üzemi víz lágyításához, illetve részleges lágyításához
    gyors beszerelés és egyszerű beüzemelés
    mikroprocesszoros vezérlés, grafikus érintőképernyővel
    az üzemi hatékonyságot intelligens alkalmazkodó folyamat biztosítja
    a berendezés része a DIN EN14743 és DIN 19636-100 szabványnak megfelelő gyantafertőtlenítő egység
    SMART Metering és „soft control” érintővezérlés
    a legnagyobb fokú higiénia érdekében külön gyantatartó oszlopokkal és sóoldó tartállyal szerelt
    a berendezés része az elektrolitikus cella


    A DVGW által tanúsított Rondomat Duo S vízlágyító berendezéseket ingadozó térfogatáramokra optimalizáltuk, ezért használatuk kiváló megoldást jelent a lakossági és az ipari vízlágyítás területén. Hatékonyan megóvhatjuk berendezéseinket a kirakodó vízkőtől. A különböző gyantamennyiségek, illetve tartályméretek minimális nyomásveszteséget biztosítanak. Az automata bekeverő szelepet az igény szerinti kilépő vízkeménységre külön be lehet állítani.

    A Rondomat Duo S berendezés 3 méretben kapható:

    S1: Névleges térfogatáram, <0,1 nk° mellett: 1,5 m³/h
    S2: Névleges térfogatáram, <0,1 nk° mellett: 2 m³/h
    S3: Névleges térfogatáram, <0,1 nk° mellett: 3 m³/h
  • Cikkszám
    szer_115246
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.