Új jelszó kérése
FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN MŰKÖDIK.


Várjuk megkeresését
e-mailben.


Köszönjük szíves megértését!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


BWT, Beépített, automata gyantaágy fertőtlenítő rendszerrel - vendéglátóhelyek számára, Rondomat Duo 3 - DVGW, Cikkszám: 11152

BWT, Beépített, automata gyantaágy fertőtlenítő rendszerrel - vendéglátóhelyek számára, Rondomat Duo 3 - DVGW, Cikkszám: 11152
Ivó-, hűtő-, légkondicionáló és fűtővíz lágyításához, illetve részleges lágyításához kereskedelmi, ipari és lakóépületekben.
Beépített BIO funkció a higiénikus gyantaközeg biztosítására.
Kapacitás: 36-360 m³ x nk°
Alacsony regeneráló só és öblítővíz fogyasztás.
 • Ezt a kompakt vízlágyító berendezést elsősorban szállodák, társasházak (3-6 lakás) vagy irodaházak légkondicionáló-, fűtő- vagy ivóvizének kezelésére terveztük, amelyekben higiénikus és biztonságos ivóvízre van szükség. A Rondomat Duo 1-gyel teljes a Duo termékcsalád.

  A Rondomat Duo módszer – biztonságos és megbízható.
  A Rondomat Duo működése egyszerű és logikus. Kisebb berendezéssel nagyobb átfolyási teljesítményt eredményeznek. A Rondomat Duo berendezések az ioncserélő gyanta maximális kihasználását és kevesebb ideig tartó sóelengedést biztosítanak, így jóval rövidebb regenerálási időközöket eredményeznek.

  Működési elv
  A Rondomat Duo vízlágyító berendezések működése az ioncsere elvén alapul. A berendezés üzemi átfolyási teljesítményét egy érzékeny elektronikus vezérlő egység szabályozza, melybe beépítettünk a termelt lágyvíz mennyiségét mérő órát is. A vízlágyító oszlop regenerálása automatikusan megkezdődik a lágyvíz-ellátás biztosításához. Ugyanakkor a működésben levő gyantatartó oszlop kemény víz-kimeneténél felszerelt membránszelep a másik kinyitásakor zár. Az első gyantatartó oszlop működése alatt a második oszlop regenerálást végez, ami folyamatos lágyvíz-ellátást biztosít. Az ingaüzemű működés a víz rövidebb pangási idejét eredményezi.

  Lágyítás és regenerálás
  A kemény víz a gyantatartó oszlopban felülről lefelé haladva áramlik át az Na+ ionokkal telített gyantaágyon. Az ioncserélő gyanta a vízkeménységet okozó kalcium- és magnéziumionokat kivonja és a vízben oldható nátriumionokra cseréli. A gyantatöltet lemerülésekor automatikusan elindítja a regenerálást, s azt újra Na+ ionokkal telíti (gyantaágy regenerálása). Az ingaüzemű működésnek köszönhetően a víz jóval rövidebb ideig pang a rendszerben.

  Teljesítmény, ami feledteti a költségeket
  Korábban 400 – 500 m³ x nk° kapacitású berendezésre volt szükség 6 m³/h térfogatáram és az előírt 0,1 nk° minőségű lágyvíz eléréséhez. A Rondomat Duo 6 típussal, a termékcsalád harmadik legnagyobb berendezésével ma már biztosítható ez a térfogatáram, 250 m3 nk° kapacitással. A Rondomat Duo vízlágyító berendezések valamennyi teljesítménykategóriában kisebb méretű berendezéssel képessek ugyanazt a teljesítményt ellátni mint a hagyományos lágyítókhoz. Ez kedvezőbb árfekvést jelent és kisebb helyre van szükség a berendezés telepítéséhez.

  Fő tulajdonságok:

  ikeroszlopos, mennyiségvezérelt, ingaüzemű vízlágyító berendezés
  5-30 Celsius fok hőmérsékletű vízhez
  üzemi nyomás: minimum 2,5 bar, maximum 8 bar
  a BIO funkciónak köszönhetően a berendezés legnagyobb fokú higiéniáját biztosítja, emellett a gyantatartó oszlopok és a sóoldó tartály különállóak
  mikroprocesszoros vezérlésű regenerálás, a gyanta maximális kihasználásához és az optimális regeneráló só előállításhoz
  integrált kórokozók elleni védelem, Ö-NORM M 6254 (vagy DIN EN 14743 és DIN 19363-100) szerint


  Kapható típusok: Rondomat Duo 1, 2, 3, 6 és 10
  A névleges térfogatáram a berendezésméretre utal.
 • Cikkszám
  szer_124714
Webáruház készítés