Új jelszó kérése
FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN MŰKÖDIK.


Várjuk megkeresését
e-mailben.


Köszönjük szíves megértését!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Fogyasztó Barát

Szűrés
Gyártó
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


BWT, AQA Perla Deluxe vízlágyító berendezés - kétoszlopos, gyantaágyfertőtlenítővel, AQA Perla Deluxe 2.1, Cikkszám: 11345

BWT, AQA Perla Deluxe vízlágyító berendezés - kétoszlopos, gyantaágyfertőtlenítővel, AQA Perla Deluxe 2.1, Cikkszám: 11345
798 830 Ft798830
Elegáns design és csúcstechnológia!
Lágyvíz a hét minden napján, 24 órában az folyamatos üzemű vízlágyító berendezésnek köszönhetően.
Energia-takarékos és gazdaságos üzemeltetés a központi mikroprocesszor vezérléssel és az új Smart Metering regenerálási rendszerrel, amely takarékos sófelhasználást tesz lehetővé.
BIO funkció: beépített gyantaágy fertőtlenítés, mely biztosítja a higiénikus gyantatöltetet.
Kiváló választás 1-12 főből álló háztartások számára és a napi csúcsvízigény idejére.
 • BWT AQA perla Delux – kényeztető BWT víz lágysága minden érzékünkre hat.

  Képzelje el, hogy kinyitja a vízcsapot, amelyből a BWT lágyvíz csordogálva simogatja kezét, kellemes lágysága kényezteti bőrét. Így zuhanyozás és fürdés így simogató – kényeztető élménnyé válhat, a amely után egy páratlanul puha fürdőköpenyébe bújhat, hiszen a mosott ruháknál is segít a lágy víz,azok lágyabb tapíntásúvá váljanak.

  A selymesen lágyvíz megóvja fürdőszobáját és konyháját

  A zuhanyfalakon, csempéken és szerelvényeken kialakuló vízkőlerakódás nemcsak kellemetlen látványt nyújt, hanem lerövidíthetik a berendezések hasznos élettartamát is. A BWT lágyvíz képes a vízkő kiválását megakadályozni és segítségével fürdőszobájának ragyogását is megőrizheti. A vízkőképződés befolyásolja a csővezetékek és a teljes vízellátó rendszer állapotát, ezért pénztárcájára nézve is súlyos következményekkel járhat. A kemény víz leküzdésére hatékony módszert jelenhet az AQA Perla vízlágyító termékcsalád valamely tagjának beépítése jelentheti!

  Kimagaslóan hatékony technológia a nagyobb komfort érdekében

  Valamennyi BWT-vízlágyító berendezéshez hasonlóan, az AQA perla család tagjainak alapját is a hagyományos ioncserés módszer jelenti. Ez számos plusz szolgáltatással egészül ki: modern design, gazdaságos, környezetbarát üzemeltetés és olyan funkciók jellemeznek, melyek a kényelmet és a higiéniát szolgálják.

  Az AQA perla Delux esetében ezek például a pontos sóléfelszívás, azaz a SMART metering vagy a felhasználóbarát működtetés érdekében kialakított multi-információs érintőképernyő.

  Az az ikeroszlopos vízlágyító AQA perla Delux berendezések működése az aktuális körülményekhez és működési paraméterekhez igazodó ingaüzemű elvén alapul. A BWT a vízlágyító oszlopok üzemi idejét jelentősen csökkentette, ami alapvetően azt jelenti, hogy minden egyes oszlopot mikroprocesszorok vezérelnek és azok elindítása rövidebb időközönként, külön-külön történik, így a nagy keménységű víz mindkét oszlopon át felváltva áramlik.
 • Cikkszám
  szer_266304
Webáruház készítés